Vind antwoord op algemen vragen die te maken hebben met onze service. Mocht u andere vragen hebben die niet in de lijst onder staan dan kunt u gerust met ons contact opnemen.

Hoe werk het?

Het is vrij makkelijk. Kies de packet die aantal gewenste fans bevat. Maak een aankoop en dan wacht af tot het krijgen van bestelde fans.

Zijn er kortingen?

Wij bieden vrij vaak korting aan op pakketen. Behalve dat kunt u gebruik maken van kortingen op Kopen-Likes voor de 2e bestelling.

Geld-Terug Garantie?

Kopen-Likes bied een 30 dagen geld-terug garantie aan voor alle klanten. U kan 100% vergoeding krijgen als wij u niet voorzien van fans in beloofde tijd of in geval van een andere gevallen.

Welke systeem te gebruiken tijdens aankoop?

Kopen-Likes werkt samen met BlueSnap systeem welke verzekert aan u de veiligheid van betalingen via McAfee beveiliging en VeriSign. U kan betalen via PayPal.

Kan mijn account opgeschort zijn door toegevoegde fans?

Wij voorzien u niet alleen maar van groot aantal fans. Wij houden ook rekening met alle voorwaarden van Facebook daarom verzekeren wij u dat er geen opschorting mogelijk is.

Wanneer zullen levering eindigen?

De tijd van levering hangt af van gekozen pakket. Dus, hoe meer u Facebook likes koopt hoe langer het zal duren voor voltooien van de levering.

Bied u echte Facebook fans aan?

Alle aangeboden fans zijn echte gebruikers van Facebook. Zelfs als sommige niet actief zijn.

Kan ik meer dan 1 keer Facebook fans kopen?

Natuurlijk! U kunt Facebook fans kopenzo vaak als u dat wilt.Kopen-Likes  services zijn altijd beschikbaar voor alle klanten.