De voordelen van meer Youtube views

Moet ik YouTube-views kopen? Wat zijn de implicaties ervan? Elke stap die je neemt om je YouTube-kanaal te verbeteren, is van belang. Daarom is het een belangrijke stap om jezelf af te vragen ‘Moet ik YouTube-views kopen?’ We leggen je graag de voordelen uit.
Blind meegaan in alles zonder te weten wat het kan doen en hoe het beste kan worden gebruikt, kan tot minder dan bevredigende resultaten leiden. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat je het maximale haalt uit je YouTube-marketingeuro en dat je tevreden bent met je resultaten. Neem nu de tijd om te leren of je YouTube-weergaven moet kopen en krijg inzicht in de beste manier om dat te doen. Hier volgen een aantal goede redenen om YouTube-weergaven te kopen.

 

Je krijgt sociaal bewijs

Sociaal bewijs is een belangrijk aspect van alle sociale statistieken, inclusief YouTube-weergaven. Het bekijkt in feite hoe groepsacties een individu beïnvloeden. Op YouTube betekent dit dat: een video met weinig weergaven weinig sociaal bewijs heeft en deze wordt gemakkelijk genegeerd. Dit is de reden waarom zoveel nieuwe YouTube-kanalen zo lang worstelen. Ze zitten vast in een sleur omdat ze geen sociaal bewijs hebben. Een video met veel weergaven heeft meer sociaal bewijs en kan daardoor meer weergaven krijgen. YouTube-gebruikers vinden dat iets goed is op basis van het aantal weergaven.

 

Dit is hoe sociaal bewijs werkt

We hebben allemaal een video gezien en, zonder er iets van te weten, op geklikt alleen maar omdat het zoveel meningen had. Er is waarschijnlijk een moment geweest dat je een video hebt gezien die overeenkomt met een zoekopdracht, maar je kiest toch voor een video met meer weergaven. In beide gevallen werd je beïnvloed door sociaal bewijs, en ze laten beide zien dat het erg reëel is aan beide uiteinden van het spectrum.

 

Start een nieuw YouTube-kanaal

Elk YouTube-kanaal, ongeacht hoe succesvol het ook is, was ooit een volledig genegeerde entiteit. Ze hadden geen abonnees, geen weergaven en heel weinig video’s. Ik twijfel er niet aan dat zij zich ooit afvroegen: ‘Moet ik YouTube-weergaven kopen?’ Nieuwe YouTube-kanalen worstelen, dat is vrij duidelijk.

 

Voordelen kopen You Tube views

Het is een geweldige manier om een ​​YouTube-video te starten. In plaats van vanaf nul te beginnen, kun je beginnen met een paar duizend om snel dingen in te schakelen.
Het helpt je sociale geloofwaardigheid te versterken. Eenvoudig gezegd: je zal er interessanter uitzien, zodat mensen je eerder serieus nemen, je video bekijken en zelfs iets kopen bij je (als je iets verkoopt).
Campagnes voor internetmarketing zijn zichtbaar effectiever. Het is waar. U zal meer naamsbekendheid krijgen.
Online verkoop en conversies stijgen gemiddeld met 27%. Dat is zowel in termen van eCommerce als leads.
Natuurlijke nieuwe YouTube-weergaven nemen gemiddeld met 40% toe. Het aantal weergaven geeft voor potentiele kijkers aan dat het de moeite waard is om te bekijken.

Leave a Reply