Hier bij Kopen-Likes begrijpen wij heel goed wat onze klanten nodig hebben en wij sturen altijd echte fans en volgers naar uw verschillende sociale media accounts. Momenteel werken wij met een aantal sociale media netwerken en hebben wij een aantal succesvolle compagnes. Om te laten zien hoe wij geliefd zij, hier zijn een aantal beoordelingen van gelukkige klanten.

"Wij waren teleurgesteld met de reactie die wij kregen op onze Facebook fan pagina en wij hebben alles geprobeerd om meer reacties te krijgen. Wij waren op het punt om te stoppen totdat wij Kopen-Likes tegengekomen zijn. Wij chatte met het personeelen kochten een pakket, binnen een week kregen wij verzoeken van nieuw klanten van de hele wereld. Investeren in dat pakket was het zeker waard."

− Margo Berends, Online Fashion Stylist

"Ik ben geen internet marketer en ik vondt het hele process heel moeilijk. Echter was ik blij dat ik Kopen-Likes tegen ben gekomen, ik vond het lastig om meer volgers te krijgen op mijn Twitter account om mij meer geloofwaardigheid te geven. Dankzij mensen die door Kopen-Likes waren gezonden was ik in staat om mijn online reputatie vast te maken en mijn onderneming werdt steeds sterker en sterker. Dank jullie!"

− Robin, Graphic Designer

"Zij leveren op tijd hun service en ik hou van bedrijven die hun woord houden. En er is geen twijfel dat ik hun service in de toekomst nog een keer zal gebruiken."

− Joyce van Beek, Bakker Chef

"Ik hoorde over jullie van andere ondernemingen en ze zeiden dat jullie de beste zijn. En wat waren ze gelijk. Jullie hebben mijn pagina vanuit niks in een machine gemaakt."

− Merijn Dijkhof

"Mijn Youtube channel was dood, maar nu luisteren zo veel mensen naar mijn muziek, dat kon ik me nooit voorstellen. Dank jullie wel!"

− Patrick, zinger van YouTube

"De enisgte wat mij teleurstelde was het niet weten van jullie bestaan eerder, want nu is mijn fan pagina voller dan ik ooit kon denken. Om eerlijk te zijn weet ik niet hoe ik het allemaal moet bijhouden, alle reacties, adds die ik krijg. Dank je, xxx Sandra"

− Sandra B., Google+ en Facebook gebruiker

"Als jij jouw sociale media account een boost wil geven, dan moet je gebruik maken van dit bedrijf. Hun pakketten zijn betaalbaar en ze zijn het geld zeker waard. Ik dacht dat wij onze niche al hadden ondenkt omdat wij regelmatige klanten hadden, maar na het kopen van een van hun pakketten ik zag dat dit niet het geval was. Wij gebruikten hun sercive om nieuwe klanten te lokken, zelfs als het een aantal weken duurde voordat er iets ging gebeuren en er was geen twijfel dat dit een goede besslising was. De fans die wij kregen waren echte mensen en onze omzet was vergroot. Hun klanten service is eerte klas u zal nooit enige problemen hebben met het gerbruik van hun service. Jullie zijn gaaf."

− Jurgen K.

"Ik vind jullie geweldig. Dank je voor de Facebook likes en fans!"

− Nick Vermaning

"Fans die u mij geleverd hebben zijn eerste klas en ik vind de boost dat was gegeven aan mij op de Facebook helemaal geweldig. Dank je!"

− Adrian

"Stop nooit met het bieden van fans en likes voor Facebook! Jullie zijn geweldig!"

− Dirk-Jan

"Ik geloofde dat mijn fan pagaina was bestemd om nergens heen te gaan totdat ik jullie bedrijf tegen ben gekomen. Ik dank u van het zetten van betaalbare prijzen zelfs voor de kleine ondernemingen zoals die van mij."

− Marloes, Facebook ondernemer

"Goede service. Dank je."

− Dennis L.

"Tijdens het chatten met uw personeel voelde ik mij gerust over gebruik van uw service ondanks de slechte dingen die ik gehoord had van andere bedrijven. Ik was bang dat u geen echte fans en likes zal sturen van echte mensen zoals ik eerder was opgelicht. Ik was heel gelukkig toen ik ontdekte dat jullie echt zijn en ik zal niet aarzelen om jullie te advieseren aan andere mensen die in de zelfde situatie zijn geweest als ik."

− Stefan, Zanger/Muzikant

"Tijdens het chatten met uw personeel voelde ik mij gerust over gebruik van uw service ondanks de slechte dingen die ik gehoord had van andere bedrijven. Ik was bang dat u geen echte fans en likes zal sturen van echte mensen zoals ik eerder was opgelicht. Ik was heel gelukkig toen ik ontdekte dat jullie echt zijn en ik zal niet aarzelen om jullie te advieseren aan andere mensen die in de zelfde situatie zijn geweest als ik."

− Goed werk en resultaten. Dank je!

"Ik vond het feit dat de fans niet alle in een keer geleverd werdenleuk en het zag heel natuurlijk uit. Daarom geeft het de indruk dat het bedrijf weet en begrijpt hoe internert marketing werkt en dat was een van de belangrijkste redenen waarom ik besloot gebruik te maken van jullie service. De invloed die jullie hebben gehad op mijn Facebook pagina verbaazde mij en ik kochte alleen maar een basis pakket om te proberen. En ik merkte dat ik druker was dan ooit te voren met de interactie met nieuw mensen op mijn pagina die erbij waren getroken dankzij echte mensen die waren verzonden."

− Yoeri, Ondernemer

"Ik hou van jullie! Dank je voor de likes!"

− Sergej

"U was in staat om mij te voorzien van wat ik wou en zelfs meer, blijf zo door gaan! Volgende keer zal ik nog eens gebruik van maken. Dank je voor de twitter volgers."

− Marieke, Twitter Ondernemer

"Meer likes alstublief, dank je en ga zo door!"

− Magie Jane, Snoep Winkel eigenaar

"Als u gebruikt wilt maken van een bedrijf die op tijd leveringen doet dan raad ik Kopen-Likes aan. Hun team antwoord op al uw vragen en laat u zich gerust voelen over gebruik van hun service en hun pakketen zijn makkelijker te verooloven. Ik bestelde alleen de basis pakket voor mijn Twitter en Google+ accounts en de resultaat die ze bereikte was ongelooflijk."

− Elise K.

"De service is goed. Ik vind leuk hoe mijn Google+ en Facebook er nu uit ziet,vergeleken met wat er voor was. Dank jullie."

− Johan, Schrijver

"Likes, Fans en Volgers u heeft alles geleverd en mijn leven makkelijker gemaakt, dank jullie. Mijn vrienden hebben gevraagd naar uw service, ik weet niet of ik hen moet vertellen over uw service!"

− Pieter D., Artiest